Ferguson el volt ragadtatva a fiataloktól

Bár a gólokat a tapasztalt Michael Owen és Ryan Giggs szerezték, Sir Alex Ferguson örül, hogy újabb fiataloknak adhatta meg a lehetõséget az Elland Roadon.


Zeki Fryers éretten játszotta le azt a 80 percet, amit a pályán töltött addig, míg egy ütközés után görcsöt kapott a lába és lesétált a játéktérrõl. Mellette Paul Pogba és Larnell Cole is jó teljesítménnyel mutatkozott be a felnõtt csapatban.

"Jók voltak" - mondta Ferguson a Sky Sportsnak. "Azt gondolom, a fiatal Fryers nagyon jól játszott és igazán nyugodtnak hatott. Nem volt ideges, ami nagyon jó, mert mindig ilyen vérmérsékletû játékosokat akarsz magadnak. Mint tudjátok, itt elég ellenséges a légkör, de nagyon jól megbírkózott ezzel."

"Az elsõ félidõben hatalmsat teljesítettünk. Labda nélküli mozgásunk és labdatartásunk nagyon jó volt. A második játékrészben a Leeds határozott hozzáállással próbálkozott, mi pedig visszavettünk."

 


"Paul Pogba bejött a szünetben és jó 45 perce volt, a fiatal Larnell Cole a végén állt be, ami nagyon jó volt neki. Õ egy nagyon fiatal U18-as játékos, a legfiatalabb azok közül, akik jöttek, jó volt neki, hogy megízlelhette, milyen is az elsõ csapatban szerepelni."

"Csodás, hogy a karrierjük ide jutott" - ezt már Michael Owen mondta. "Zeki számára nagy dolog volt, hogy kezdhetett a mérkõzésen és nagyszerû volt, ahogy az elsõ félidõben játszottunk. Azonnal otthon kellett éreznie magát a meccsen, úgy gondoltam, õ fantasztikus volt. Nagyszerûen teljesített, aminek örülnie kell."

Fryers késõi görcsölése után már nem volt cserelehetõségük a Vörös Ördögöknek, így Dimitar Berbatov csatlakozott Michael Carrickhez és Antonio Valenciához a védelembe. Owen elmondta, a bolgár nem volt újonc ezen a poszton.

"Edzéseken mindig játszik ott, úgyhogy tudtuk, hogy képes rá. Tudja, hogy képes a védelem közepén is játszani, szóval talán õ emelte elsõnek fel a kezét, amikor Zeki nem tudta folytatni. Nem volt meglepõ Berbát hátul látni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!