Fryers ismét játszana

Ezekiel Fryers néhány órával azután, hogy a Leeds felett aratott gyõzelem során debütálhatott a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, már újra szeretne játszani.


A 19 éves védõ egyike volt a 11 változtatásnak, amit Sir Alex Ferguson végrehajtott a keddi Ligakupa találkozóra és 80 percen át lenyûgözõen teljesített, ám utána le kellett jönnie a pályáról, mert begörcsölt a lába.

És miután elsõ csapatban elvégzett feladatait nagyon élvezte, Fryers az MUTVnek elmondta, még többet szeretne: "Nagyon jó, hogy feljöttem az elsõ csapatba, hatalmas élmény és nagyszerû volt a Leeds ellen játszani az Elland Roadon."

"Óriási este volt ez számomra. Hatalmas és minõségi elõrelépés volt ez, boldog voltam, hogy 80 percet játszhattam."

 


"Egy kisebb görcsölés miatt le kellett jönnöm, így most a tartalékoknál azért kell keményen dolgozzak, hogy egyre fittebb legyek és készen álljak, ha az ilyen lehetõségek ismét feljönnek."

Fryers mellett Paul Pogba és Larnell Cole is ezen a találkozón mutatkozott be a felnõtt csapatban, mindketten jól teljesítettek a Championshipban szereplõ csapat ellen, ami megnyugtató pont volt a fiatal védõ számára.

"Jó volt, hogy Pogba és Cole jöttek mellém. Hosszú ideje együtt játszunk már, így mindannyiunknak hatalmas dolog volt ez."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!