Tunnicliffe kész tanulni

Ryan Tunnicliffe bevallja, nagyon élvezi annak lehetõségét, hogy amikor visszatér az Old Traffordra, Paul Scholestól tanulhat majd.


A fiatal középpályás a Peterborough-nál szerepel kölcsönben - United csapattársával, Scott Woottonnal együtt - és úgy érzi, ez a lépés már mindenképp elõnyös számára. A mai futballban igen ritka, dinamikus box-to-box középpályásként játszó 18 éves játékos tisztában van azzal, hogy megerõsítheti helyét Sir Alex Ferguson hosszú távú tervei között azok után, hogy tavaly kulcsszerepet játszott az FA Youth Cup megnyerésében is.

Miután Scholes Carringtonban edzõi feladatokat lát el, immár minden a helyén van ahhoz, hogy Tunnicliffe a London Roadon megtapasztalt fejlõdését követõen visszatérése után a Vörös Ördögök legendájától tanulhasson.

"Paul Scholes egy zseni volt, a legjobb középpályás a világon" - mondta Tunnicliffe a Manutd.comnak. "Együtt edzhettem vele a tavalyi szezon felétõl a karrierje végéig."

"Jó lesz Carrington körül látni õt, amint visszamegyek oda. Azt akarom, hogy mindenre megtanítson. Õ a mester, bármit is mond, tudja mirõl beszél."

 


Mivel elég ínséges a futball manapság a hozzá hasonlóan játszó játékosokból, a fiatal reméli, a legmagasabb szinten is sikeres lehet majd.

"Úgy tûnik, hogy lyuk van ezen a téren, amit ha tudok, be akarok tömni" - folytatta Ryan. "Amióta itt vagyok, minden nappal jobb és jobb lettem, ez pedig a Championship futballnak is köszönhetõ. Minden nap férfiak ellen játszok és ez mindenben más."

"Szeretek a csapatért dolgozni és szeretném azt hinni, hogy sokkal képzettebb vagyok már. Örülök, hogy egy szívós játékosnak ismernek, aki hajlandó becsúszva szerelni is, de szeretném, ha az emberek felismernék a tehetségemet a futball játékosabb oldaláról is."

Ryannek nem csak Scholes volt az a játékos, aki igazán lenyûgözte.

"Csodáltam Roy Keane-t és bár Liverpool csapatkapitány, de Steven Gerrardot is" - árulta el Tunnicliffe.

"Az emberek már azt mondták, úgy játszom, mint õ, úgyhogy szívesen felnézek rá, mert egy nagyszerû középpályás. Gerrard, Keane és természetesen Scholes voltak azok a játékosok, akik játéka igazán tetszett."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!