Több mint 3 millió rajongó Facebookon!

Szenvedélyes rajongótáborának köszönhetõen a Manchester United hivatalos Facebook oldala növekszik a leggyorsabban a világ összes sportcsapatát figyelembe véve.


A Facebook.com/manchesterunited nem rég regisztrálta a hárommilliomodik tagját, ezzel a Vörösök váltak a legjobban követett angol labdarúgó csapattá a közösségi portálon. (forrás: sportingintelligence.com)

 

A létszám azonban továbbra is bõvül, több mint fél millió szurkoló dönt havonta amellett, hogy ezentúl Facebookon is figyeli a klubbal kapcsolatos híreket.

 

 

"Hatalmas a nemzetközi rajongótáborunk." – mondta a klub egyik szóvivõje. "Elég egyetlen pillantást vetni a szurkolótáborra, és láthatjuk, hogy mindenhol vannak rajongóink Stretfordtól kezdve Szingapúron át Santiagoig, ami jól mutatja a United vonzerejét."

 

Ahhoz, hogy rajongóvá válhassunk a klub hivatalos Facebook oldalán és csatlakozhassunk a United világméretû családjához elég annyit tennünk, hogy a ellátogatunk a Facebook.com/manchesterunited sitera és rákattintunk a "tetszik" gombra. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!