Rooney combizom sérülést szenvedett

Sir Alex Ferguson elmondta, Wayne Rooney több, mint egy hétig az oldalvonalon kívülre került combizom sérülése miatt.


A regnáló bajnok 1-1-es döntetlent ért el a Stoke City Otthonában, ahol az angol csatár már a keretben sem szerepelt.

Rooney korábban már a twitteren azt írta reméli, hogy a Basel elleni Bajnokok Ligája találkozón már játszhat, Sir Alex Ferguson MUTV-nek adott nyilatkozatában azonban kizártnak tartotta ezt.

"Nehéz megmondani. Combizom sérülése van, de nem komolyabb. Nem hiszem, hogy jövõ héten bevethetõ lesz. Több, mint egy hétre lesz szöksége a felépüléshez" - nyilatkozta a Manchester United menedzsere.

UPDATE:

 

"Jonny Evans boka sérülést szenvedett a tegnapi edzésen. Rémálom volt az az edzés, Michael Carrick és Wayne Rooney is megsérültek tegnap. Jonny úgy érezte rendben van, de a bemelegítésen nem volt használható. Chicharito jelenti az áthatolást és sebességet a csapatodban, õ is veszteséget jelentett" - mondta Ferguson.

Rooney, Carrick, Evans és Hernandez csatlakozott az eddig sem rövid sérülés listához, amely már Nemanja Vidic, Rafael da Silva, Darron Gibson, Chris Smalling és Tom Cleverley nevét is tartalmazza, bár Rio Ferdinand és Danny Welbeck pályára léphettek már a mai bajnokin.

"Mi a Manchester United vagyunk, nem szeretünk mentségeket kreálni, de nehéz ilyen típusú játékosokkal jönni ilyen meccsre, mint a Stoke elleni. Több játékosunk is van, akik nem lehettek ma itt" - mondta Patrice Evra a mérkõzést követõen.

 


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!