Fletcher elégedett volt a csapattal

Darren Fletcher elégedett volt a United bátorságával és vagányságával, mellyel 1-1-es döntetlent harcoltak ki a Stoke otthonában.


A skót játékos elismerte, õ és csapattársai csalódottak voltak, amiért két pontot elhullajtottak, de az elég pozitív teljesítmény láttán nem csüggedt.

"Egyértelmû, hogy csalódottak vagyunk, amiért kaptunk egy gólt és ezzel nem zsebeltük be a három pontot" - mondta Fletcher az MUTV-nek. "Nagyon nehéz hely ez. Mindig nagyszerû a hangulat és tudod, hogy fizikai összecsapásra számíthasz, amire a srácok jól felkészültek szerintem, valamint jól küzdöttek."

"Élvezned, szeretned kell az itteni játékot. Ha bármi félelemmel is jössz ide, az nyílvánvalóan kihat a teljesítményedre is. Tudod, mire számíthatsz, edzéseken felkészülsz és megpróbálod a legjobbadat kihozni."

"Sok munkával készültünk a mai napra, mert a Stoke sokat dolgozik a pontrúgásain, hiszen ezzel veszélyesek igazán. Ha nem végzed ez a házi feladatot és nem készülsz fel eléggé, az visszaüthet még, de úgy vélem, elég jól teljesítettünk ma."

 


"Összességében talán túl sok szögletet és olyan szituációt engedtünk nekik, melybõl helyzetet alakíthattak ki (pontrúgás, bedobás) és Peter Crouch egyet közülük ki is használt, ami csalódást keltõ éd tanulnunk kell ebbõl."

Fletcher egyre élesebbnek tûnik meccsrõl-meccsre azok után, hogy túl van betegségén, mely megtizedelte lehetõségei számát 2011-ben. A középpályás rengeteg dícsérõ szóval beszélt a United gólszerzõjérõl, Naniról.

"Fantasztikus gól volt és a találkozón akkor mutttunk elõször türelmet és tartottuk meg a labdákat. Nani kicsiben játszott egyérintõt, majd szépen befejezte. Nagyszerû formában van idén, mindannyian láthatjuk, hosszan folytathatná ezt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!