Macheda: Rooney vulgáris

Federico Macheda arról számolt be, hogy Manchester Unitednél szereplõ csapattársa, Wayne Rooney vulgárisnak és munkásosztálybelinek hat.


Macheda jelenleg távol az Old Traffordtól az olasz U21-es válogatottal készül, míg Rooney az angol válogatott kedd esti, Montenegró elleni mérkõzése elõtt áll.

Rooney az elmúlt hetekben, a magánéletében történt események miatt hirtelen a média reflektorfényébe került, ami miatt a pályán mutatott teljesítménye is elmarad a tavalyi szárnyalásától.

Macheda az olasz Gazzetta dello Sport-nak adott interjújában beszélt csapattársáról: "Rooney egy nagyszerû ember, mindig ad nekem tanácsokat, de egy kicsit munkásosztálybeli és közönséges."

A fiatal tehetség megerõsítette, nem áll szándékában elhagyni a Vörös Ördögök csapatát és nem csatlakozik kölcsönbe az elõzõ klubjához sem.

 

Hozzátette: "Javulni szeretnék Manchesterben és amint érettebb leszek, képes leszek arra, hogy döntéseket hozzak. A Lazioról szóló hírek megtisztelõek számomra, de nem hiszem, hogy visszatérek."



 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!