Evra a United karakterét méltatta

Patrice Evra a United karakterét és személyiségét dicsérte azok után, hogy sérülés hullám mellett is képesek voltak harcolni a Stoke elleni Barclays Premier League szombati mérkõzésén.


A francia bal bekk úgy véli, az egy pont kielégítõ annak tudatában, hogy a United Wayne Rooney és Jonny Evans nélkül volt kénytelen pályára lépni, majd a mérkõzés kezdete után három merccel Javier Hernandezt is elvesztette sérülés miatt.

"Õszinte leszek, ez egy jó pont" - mondta Evra az MUTV-nek. "Nagyon nehéz a Stoke-hoz menni és elhozni a három pontot. Elõzõ szezonban sikerült ez nekünk és Ryan Giggs révén most is meg lehetett volna. Nagy csapatok jönnek ide és csak egy ponttal távoznak. Nem volt egy könnyû meccs és végül döntetlen lett."

 


"Csalódottak vagyunk, mert pontrúgás után kaptunk egy gólt, de a mérkõzés után erõsnek érzed magad. A Fõnök a találkozó elõtt azt mondta, férfiakra van szüksége és úgy gondolom, minden srác megmutatta karakterét és személyiségét. Szégyen, hogy nem nyertünk, de nem könnyû a Stoke ellen."

A Vörös Ördögök csapatkapitánya a több világszínvonalú védést is bemutató csapattársát, David de Geát méltatta leginkább a találkozót követõen.

"Azt hiszem, David igazán jól teljesített és nõtt az önbizalma. Láthattad, hogy az összes játékos nagyon örül, amikor nagy védést mutat be. Támogatjuk õt. Ez a Manchester United. Nehezen kezdett, de ha láttad a Chelsea ellen, tudod milyen nagy védései voltak ott, amikhez szombaton a Stoke ellen még hozzátett. Nagyon magabiztos vagyok vele kapcsolatban és a játékosoktól, valamint a menedzsertõl rengeteg támogatást kap. Õ az egyik legjobb lehet." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!