Koncentrálni kell a Norwich ellen

A Manchester United legendája, Paddy Crerand szerint a Vörös Ördögöknek 90 percen át összpontosítaniuk kell a Norwich ellen, különben ugyanazt élhetik át, mint a hétközi BL meccsen.


Crerand a túlzott önelégültséget okolja, amiért kedden csak Ashley Young utolsó pillanatokban szerzett gólja mentette meg a Manchestert attól, hogy a Basel egy igen híres Bajnokok Ligája gyõzelmet arasson az Old Traffordon.

Az MUTV szakértõje arra figyelmeztetett, amennyiben nem tartják a szemüket a labdán mindig, Paul Lambert egyre javuló csapata meglepheti a Vörös Ördögöket.

"A Premier League elsõ osztályú bajnokság és ha valami ostobaságot csinálsz, azt azonnal megbüntetik" - mondta Crerand a Manutd.com-nak. "Ugyanez van Európában is - mindig 100% koncentrációra van szükséged!"

"Soha, egy percig nem gondoltam arra, hogy a Basel ezt az eredményt éri el, soha nem gondoltam, hogy lõnek három gólt. Ezért mindvégig nagyon kell figyelni."

 


"A Norwich egy fiatal csapat, akik feljöttek a Premier League-be és tavaly láthattuk a Blackpool meglepetését. Legutóbb megverték a Sunderlandet, magabiztosak lesznek."

"Nem nyerheted meg minden hazai mérkõzésedet, nem számít milyen jól is játszol, de a Unitednek kellenek a pontok, mert egy kis nyomás van rajtunk a Manchester City miatt."

"Sir Alex változtatni fog - néhány tapasztaltabb játékost küldött pályára a Basel ellen és érdekes lesz látni, kik lesznek alkalmasak a hétvégére."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!