Park elõnyeibõl profitálhat a United

Ji-Sung Park szerint elõnye származhat a Liverpool elleni meccsen amiatt, hogy visszavonult a válogatottságtól és nem kell a rangadó elõtt a nemzetközi porondon is szerepelnie.


A United két hetes szünetre vonul a Norwich City elleni bajnoki után, ám mielõtt a liverpooli rangadóra utazna, a csapat több tagja is hazája színeiben lép majd pályára válogatott kötelezettségeik miatt.

Park a Manutd.com-mal közösen készített exkluzív webchat alkalmával beszélt arról, hogy mivel már nem szerepel Dél-Korea válogatottjában, így sokkal frissebb lehet a szünet utáni találkozón.

"Nem kell messzire utazzal a szezon során. Ha válogatott szünet van, Manchesterben tudok maradni, ott tudok edzeni, ezáltal sokkal frissebb lehetek a következõ mérkõzésre."

 


"Ez egy hosszú szezon, a válogatott mérkõzések pedig azt jelentették nekem, hosszú utakra kell mennem. Most azonban ez nincs, ezzel óvni tudom fizikálisan az egészségemet. Azt hiszem, az én koromban ez már nagyon fontos dolog."

A középpályás visszaemlékezett kedvenc góljára is.

"A legemlékezetesebb gólom talán a Liverpool elleni gyõztes találatom, vagy a Chelsea ellen lõtt gólom, mindkettõ az Old Traffordon. Egyik ezek közül a legjobb. Voltaképp ha a Chelsea elleni döntetleneztünk volna, akkor is továbbléptünk volna, így a Liverpool ellenit választom."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!