Anderson: Teljesítenünk kell

Miután több top csapatot is legyõzött a United a bajnokság során, Anderson elmondta, a Manchester United nem vehet semmit biztosra a Norwich City ellen.


Sir Alex Ferguson fiai idén már legyõzték a Tottenhamet, az Arsenalt és a Chelsea csapatát is, ám az elõzõ héten csupán döntetlent értek el a Stoke otthonában, majd hétközben a Basel ellen értek el meglepõ és egyben kínos 3-3-as eredményt.

Anderson reméli, a csapat továbbra is tartja majd közel tökéletes hazai bajnoki rekordját, hiszen a Kanárik ellen esetleg be nem gyûjtött 3 pont akár azt is eredményezheti, hogy a Vörös Ördögök leszorulnak a bajnoki elsõ helyrõl.

 


"Mindig jól kell játszani a bajnokságban" - mondta a brazil középpályás a United Reviewnek. "Nem láttam sokszor a Norwich-ot, de tudom, hogy erõs csapat, akik küzdeni jönnek ide. Amikor otthon játszol, teljesítened kell és mi mindig magabiztosak vagyunk saját szurkolóink elõtt."

"Fontos, hogy erõsek vagyunk otthon és a hazai rekordunk hosszú idõ óta bámulatos volt. Ha otthon játszol, sokkal lazábbnak, kényelmesebbnek érzed a helyzetet, ez pedig extra lökést ad. Fontos, hogy szombaton is ezt mutassuk és tartsuk jó formánkat."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!