Welbeck elõre tekint

Miután betalált a Norwich kapujába, Welbeck egy hét alatt három gólt szerzett és talán a horizonton feltûnõ nagy meccseken is megmutathatja magát.


Az angol válogatott játékos a padról beállva a találkozó végén szerzett góljával állította be a 2-0-ás végeredményt, folytatva lenyûgözõ formáját, idén már ötödik gólját szerezve.

A találkozót követõen az MUTV-nek adott nyilatkozata során a közelgõ rangadókról - Liverpool és Manchester City - is kérdezték.

"Ez egy jó alap számunkra" - kezdte Danny arról, hogy a United a bajnokság élén áll. "Tovább dolgozunk és abból építkezünk. Reméljük annyi három pontot szerzünk, amennyit csak lehet. Minden egyes mérkõzésen - hétrõl-hétre."

 


"Azt hiszem, mindannyian nagyon várjuk az elkövetkezendõ találkozókat, akárcsak a szurkolóink. Ez nagy hétvége lesz az egész város számára, nagyon várjuk."

Welbeck tudja, nagyon erõs verseny van a csapatba kerülésért.

"Két gólt szereztem hétközben, de az eredmény csalódást keltõ volt, szóval örülök, hogy most én lõttem az utolsó gólt. Ez minden, amit tehetek, tényleg. Ha a padon vagyok és onnan küldenek be, csak arra figyelek, hogy minél jobb hatást gyakoroljak és ez az, amit ma is tettem."

"Örültünk, hogy a végén két gólt szereztünk. Frusztrûló volt, de tudod mire számíts. Mi vagyunk a Manchester United és bennünk van a "soha nem halunk meg" hozzáállás, szóval helyzeteket alakítottunk ki, amikbõl sikerült is párat értékesíteni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!