Berba boldog a Unitednél

Dimitar Berbatov Paddy Crerandnek adott exkluzív MUTV-s interjújában elmondta, szeret a Manchester Unitedben játszani.


A bolgár csillag büszke arra, hogy az angol bajnokot képviselheti és a United legendájával folytatott csevegés során mesélt arról is, milyen érzései voltak, amikor a Vörös Ördögök megkeresték õt.

A pletykák szerint egy igen jövedelmezõ ajánlattal a Manchester City is megkereste az akkor még Spurs támadót, ám 2008 nyári átigazolási idõszakának utolsó napján sikerült aláírnia a Unitedhez az azóta Aranycipõs játékosnak.

"Az agyam mindig arra állt, hogy a Manchester Unitedhez csatlakozzam" - mondta Crerandnek a támadó. "Hogy lehet nem a Unitedet választani? Én nem a pénzért játszom. Én a dicsõségért és a bajnokság megnyeréséért játszom."

 


"Boldog vagyok itt. A családom együtt van Manchesterben. Hallok embereket, hogy az idõjárásra és az ételekre panaszkodnak. Nálam nem így van. Abban a klubban játszom, amelyiket imádom, a legnagyobb klubban, minden egyéb nem számít."

Amikor a United kezdett érdeklõdni a Tottenhamben játszó Berbatov iránt, a játékost felkereste ügynöke, Emil Danchev.

"Felhívott engem azzal, hogy a Manchester United érdeklõdik irántam. Azt mondtam neki erre, hogy 'Ne vicceljen velem', de azt mondta, komoly a dolog. Szóhoz sem jutottam. Hogy a világ legnagyobb klubja kapcsolatba lépett velem, az igazán nagy dolog volt olyan valakinek, aki egy olyan kis országból származik, mint Bulgária."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!