Találkozz a stábbal... Alan Keegan a stadion hangja

A Old Trafford hangosbemondója, Alan Keegan szerint hatalmas megtiszteltetés, hogy annál a klubnál dolgozhat, amelynek egész életében szurkolt...


Szóval, miért a United?

Mindig is Vörös Ördög voltam; 20 éven át a Stretford Enden ültem, mielõtt megkaptam ezt az állást. Szerencsésnek és egyben megtisztelve érzem magam, hogy engem kértek fel, hogy legyen a világ legnagyszerûbb futball klubjának bemondója, és mindent nagyon élvezek, ami ezzel a feladattal jár.

 

Hogyan kaptad meg ezt az állást?

Igazából a Manchester City Maine Roadon lévõ egykori stadionjában is én tettem meg a bejelentéseket. Mindig profiként viselkedve elláttam azt, ami a feladatkörömbe tartozott, még akkor is, ha belül örökké Vörös Ördög voltam. Késõbb elkezdtem néhány kisebb munka kapcsán a Unitednál dolgozni a vállalati vendéglátás területén dolgozni, ahol aztán elõléptettek, amikor a felettesem távozott. Híres United szurkolók, mint James Nesbitt és Eamonn Holmes azt mondták 'neked van a világ legjobb munkája, én is ilyet szeretnék', ami ilyesztõ annak tudatában, hogy mit értek el karrierük során.

 

 

Neked van a legjobb helyed a stadionban meccsnapokon, hiszen a kispadoknál ülhetsz...

Egyetértek. Láthatom, amint Sir Alex és Mick Phelan felvázolják a taktikai terveket, és ha csere lesz, akkor én vagyok az elsõ aki értesülök róla. Ez nagyon nagy privilégium, hiszen a világ legnagyszerûbb stadionjának hangulatát élvezhetem hétrõl-hétre, ráadásul a mérkõzéseket is a legjobb helyrõl figyelhetem.

 

A Unitednél töltöt 10 éved alatt melyik a legkedvesebb emléked?

Számomra a 2008-as Barcelona elleni Bajnokok Ligája elõdöntõ, amikor Paul Scholes szerezte a gyõztes gólt. Abban a mérkõzésben minden megvolt - dráma, érzelem, izgalom és egy lenyûgözõ gól. Scholesy már a 14. percben vezetést szerzett, de azt kell mondanom, bemondóként és egyben szurkolóként, hogy az volt életem leghosszabb 76 perce, ami onnantól kezdve hátra volt a lefújásig.

 

Melyik mérkõzést várod általában a legjobban a szezon során?

Számomra a Liverpol elleni a legjobban várt az Old Traffordon. Mindig ez az elsõ amit megnézek a sorsoláskor. A Stone Rosestõl játszuk a This is the one-t a kezdõrúgás elõtt és ennek a dalnak nem is lehetne nagyobb kapcsolódása egy olyan nagy mérkõzéshez, mint a Liverpool elleni.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!