Két Benfica játékos a kiszemeltek között

A sajtó szerint a Manchester United szeretné leigazolni a Benfica középpályását, Javi Garciát valamint szélsõjét, Nicolas Gaitánt.


Garcia a Real Madridnál kezdte pályafutását, majd az Osasunánál játszott, mielõtt a Benficához került volna. Az összes spanyol utánpótlás válogatottban megfordult az U16-tól egészen U21-ig, de a felnõtt válogatottban még nem debütált a 24 éves játékos.

Leginkább védekezõ középpályás poszton bevethetõ Garcia, aki a United elleni BL csoportkör során is a pályán volt és a hírek szerint ekkor figyelt fel rá Sir Alex Ferguson. Garcia középsõ védõként is képes remek teljesítményre, ami a hírek szerint kulcs lehet a megszerzésében, fõleg mivel Rio Ferdinand és Nemanja Vidic sérülésekkel bajlódnak.

 


Az ára körülbelül 10 millió font lenne.

Nem sokkal ezen hír után újabb Benfica játékost hoztak össze a Manchester Uniteddel.

Cristiano Ronaldo és Nani után egy újabb szélsõt, név szerint Nico Gaitánt szemelte ki a United.

Az argentín szélsõ remekül kezdte a szezont és az ügynöke szerint boldog a Benficánál, ám Sir Alex Ferguson portugál lapok szerint szeretné leigazolni, ahogy több más európai top csapat menedzsere is.

"Gaitán még sokkal többet képes adni a Benficának" - mondta Jose Iribarren, a játékos ügynöke az O Jogo-nak. "Nagyszerû munkát végez és normális, hogy külföldi klubok figyelik õt, de boldog ott, ahol van."

 


talkSPORT

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!