Young: Nyolc gól bõven elég volt az Arsenal ellen

Ashley Young, a Manchester United szélsõje elmondta, nyolc gól több volt, mint elég, amikor augusztusban lealázták az Arsenal csapatát.


A regnáló Premier League bajnok a sérült és eltiltott játékosok miatt meggyengült Arsenal ellen mutatta meg, hogy a 20. bajnoki címükért is bejelentkezett idén, hiszen Wayne Rooney mesterhármasával és Ashley Young két távoli, lenyûgözõ bombagóljával óriási gyõzelmet aratott az Ágyúsok felett.

Huszonöt próbálkozás miatt - melybõl 15 el is találta az Arsenal kapuját - akár még nagyobb sikert is arathattak volna. De az egykori Watford és Aston Villa szélsõ azt mondta a FourFourTwo-nak, hogy boldog volt úgy is, hogy "csak" nyolc gólt szereztek.

"Nem hiszem, hogy levettük volna a gázról a lábunkat" - mondta Young a 2011. novemberi számnak készített interjúban.

"Többször igazán jól tartottuk a labdát, hiszen egész idõ alatt nem lehet támadni - még ha talán így is tûnt. Jó lett volna több gólt szerezni, de a nyolc is bõven elég volt."

 


A Vörös Ördögök hangsúlyos gyõzelme Young számára igazán különleges volt, hiszen gyermekként az Arsenalnak szurkolt, ahogy családtagjai és barátai azóta is teszik.

Azonban a Stevenage-születésû szélvésznek le kellett fékeznie hûségét, amióta a háromszoros BL gyõztes Unitedhez igazolt.

"Amikor aláírtam a Unitedhez, mentünk is az USA-ba felkészülési túrára, ahol néhány srác megkérdezte tõlem, ki volt a példaképem, én pedig azt mondtam, Ian Wright, hiszen gyerekként Arsenal fan voltam" - folytatta Young.

"Akkor, ott körülbelül 30-an nem tetszésüket fejezték ki, így a hanyagolni kezdtem ragaszkodásomat. De a 8-2-es gyõzelem miatt nagyszerû nap volt. A családom és barátaim Arsenal szurkolók, de amikor pályára lépsz, nem gondolsz ilyenre."

 


FourFourTwo.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!