U18: Wolves 5-2 United

A Manchester United akadémia csapata sorozatban harmadik bajnoki vereségét szenvedte el annak ellenére, hogy õk szerezték meg a vezetést a találkozón.


Joe Rothwell okos, felsõ sarokba lõtt gólját az elsõ félidõ közepén Zeli Ismail kiegyenlítette és bár a szünetben 1-1 volt az állás, a Wolves végül könnyedén nyerte a mérkõzést. A hazaiak a szünet után 11 perccel szerezték meg a vezetést, amikor Charni Ekangamene Ismail ellen szabálytalankodott, amiért õ lapot kapott, míg a Wanderers büntetõt, amit a sértett értékesített, mellyel már csak egy gólra volt tavalyi teljesítményéhez, amikor mesterhármast ért el a Vörös Ördögök ellen.

Majd jött egy olyan két perc, ami alatt kétszer is betaláltak a hazaiak a United kapujába, ezzel eldöntve a találkozót. Elõször Jack Price lövése jutott a kapuba a 71. percben, majd rögtön a következõben Jake Kempton bal oldalról érkezõ beadását fejelte Sam Whittle a vendég kapuba.

Hét perccel a találkozó vége elõtt Jack Barmby értékesítette az Adnan Januzaj - aki több jó labdaérintést is maga mögött tudhatott bemutatkozása során - ellen megítélt büntetõt. Az utolsó percben Kempton egy szép gólt szerezve állította be az 5-2-es végeredményt.

A fiatal Vörös Ördögöknek muszáj összeszedniük magukat, hiszen a Liverpool fiataljaival találkoznak egy nappal azelõtt - október 14-én - hogy a felnõtt csapatok megmérkõznének az Anfielden.


Wolverhampton 5-2 Manchester United
Academy League

United: Coll - Hendrie, Dalley, Blackett, Ekangamene - Daehli, Pearson, Rothwell, Barmby - Januzaj, Byrne
Nem használt cserék: Jacob, Rudge, Gorre, Love, McNair

Gólszerzõk: Ismail 26', 56' (11-es), Price 71', Whittle 72', Kempton 90' illetve Rothwell 16', Barmby 83' (11-es)

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!