Hernandez új szerzõdés elé néz

Ebben a hónapban Javier Hernandez elfogadhatja új szerzõdését és öt évre kötelezheti el magát a Manchesterhez.


A mexikói támadó eredeti szerzõdése még három évre szól, de a United júniusban szólt arról, hogy megvizsgálja a hosszabbítás lehetõségét azok után, amilyen kiváló elsõ szezont futott az Old Traffordon Javier.

Az új szerzõdéssel eddigi heti 25 ezer fontos bére információk szerint 80 ezer fontra nõ.

A megbeszéléseket a Vörös Ördögök amerikai túrája miatt kellett elhalasztani, de mindkét fél kész a hosszabbítás aláírására, ami várhatóan a hónap során megtörténik.

 


Sir Alex Ferguson már többször méltatta a fiatal mexikói támadó pályán mutatott nagyszerû kapcsolatát csatártársával, Wayne Rooneyval.

Korábban Andy Cole és Dwight Yorke 53 gólig jutottak együtt a 99-es triplázás évében, a menedzser ennél többet szeretne látni a párostól.

"Yorke és Cole 53 gólt lõttek együtt, ami különleges volt, mert Yorke éppen akkor csatlakozott hozzánk" - mondta Sir Alex.

"Hihetetlen volt. Azt hiszem, abban az évben õ volt az egyik legjobb Európában. Nagyon jól megértették egymást Cole-lal. Remélem Rooney és Hernandez is képes 53 gólra."

"Amikor tavaly Hernandez rendszeresen szerepelt, óriási gólveszélyt jelentett. Hogy õszinte legyek, 25 gólt várok tõle. Wayne Rooney pedig nagyszerûen kezdte a szezont."

Eközben Andy Cole elismerte, túl korán hagyta el az Old Traffordot: "Roy Keane azt mondta, maradjak, hiszen innen csak lefelé vezet az út."

"A menedzser is azt akarta, hogy maradjak. De elhagytam a klubot, mert minden héten játszani akartam, hiszen a 2002-es világbajnokságra is ki szerettem volna jutni."

"Hiba volt elmenni - ráadásul a világbajnokságon sem játszottam."

 


Daily Star

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!