Fletcher ismételne a spanyolok ellen

Darren Fletcher szívesen átélne egy deja vu érzést a skót válogatottal azok után, hogy egy éve a Uniteddel sikerült gyõzniük Spanyolországban.


Ha a skótok el akarják érni a rájátszást jelentõ második helyet, minimum olyan eredményt kell elérniük a spanyolok ellen kedd este, amilyet a csehek érnek el Litvániában.

A United középpályás és skót válogatott csapatkapitány biztosan elégedett lenne azzal az eredménnyel, melyet tavaly szeptemberben klubcsapatával ért el spanyol földön, amikor Javier Hernandez padról beállva gólt szerzett és 1-0 arányban a Vörös Ördögök legyõzték a Valencia együttesét.

Fletcher szombaton is segíthette hazáját ahhoz, hogy ilyen helyzetbõl várhassák a folytatást, hiszen Liechtenstein ellen is sikerült gyõzniük. Korábban úgy tûnt, egy mandulagyulladás miatt kénytelen lesz kihagyni ezt a mérkõzést, ám állapota gyorsan javult és végig is játszotta a 90 percet, mely során Craig Mackail-Smith góljával be is gyûjtötték a három pontot.

 


"A legfontosabb az volt, hogy megnyerjük a meccset és ezt meg is tettük" - mondta Fletcher a BBC Radio Scotlandnek. "Helyzeteket alakítottunk ki, jól tartottuk a labdát és végül Craig Mackail-Smith volt a különbség."

Skócia kedden est 20:45-tõl játszik Alicantében az ellen a spanyol válogatott ellen, mely világ- és európa bajnok, valamint már kvalifikálta magát a jövõ évi EB-re azzal, hogy eddigi hét meccsét megnyerte.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!