Vidic visszalép a válogatottságtól?

Azok után, hogy tegnap kihagyott egy büntetõt és Szerbia kikapott Szlovéniában, Nemanja Vidic válogatottól való visszavonulását tervezi.


Amennyiben Szerbia gyõzött volna Szlovéniában, úgy a rájátszást jelentõ második helyre kerültek volna csoportjukban. Ám az elsõ félidõben Dare Vrsic góljával a hazaiak szereztek vezetést. A második játékrészben büntetõhöz jutottak a szerbek, amelyet a Manchester United csapatkapitánya végezhetett el, ám gyenge lövését fogta a szlovén hálóõr.

A szerbek kikaptak, így esélyük sincs már arra, hogy kijussanak a jövõ évi Európa-bajnokságra.

"Itt az ideje egy generációváltásnak és néhány idõsebb játékos búcsút kell mondjon a szerb nemzeti meznek" - mondta Vidic a mérkõzést követõen, melyet hazájában sokan úgy vélnek, a védõ saját visszavonulására is célzott.

Hozzátette még, hogy nagyon sajnálja, amiért nem játszhatott soha kontinens tornán.

 


Az 56 alkalommal válogatott Vidic csupán kétszer volt eredményes a nemzeti csapatban, így kissé meglepõ volt, amikor õ állt oda a büntetõ elvégzéséhez a találkozó 63. percében.

"Az én felelõsségem, tisztában vagyok a rosszul elvégzett büntetõ következményeivel. Ha belövöm, a találkozó teljesen másként alakult volna."

Vidic még csak 29 éves, így túl korainak tûnhet visszavonulása, bár valószínû, az Old Traffordon örülne ennek a hírnek Sir Alex Ferguson.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!