Csalódott Vörös ördögök

Öt United játékos lépett pályára a 2012-es EB selejtezõk során, ám csupán Patrice Evra lehetett kevésbé csalódott, hiszen bár a franciák csak 1-1-es döntetlent játszottak otthon, ez elég volt, hogy kijussanak a jövõ évi döntõre.


Laurent Blanc csapata Edin Dzeko találatával még hátrányba került, de City-s csapattársa, Samir Nasri büntetõbõl egyenlíteni tudott a második félidõben, ezzel a franciák bejutottak a lengyel-ukrán közös rendezésû döntõbe.

Jó hír a liverpooli út elõtt, hogy Nemanja Vidic visszatért sérülésébõl és játszott a szerben szlovéniai vendégszereplése során. Vidic sajnos a 64. percben büntetõt hibázott, a szlovének 1-0 arányban nyertek, ezzel Szerbia lemaradt a rájátszás lehetõségérõl.

Nani jól szerepelt a portugál csapatban, de nem tudta megakadályozni, hogy a dánok hazai pályán 2-1-re legyõzzék a luzitánokat. Ezzel eldõlt, hogy Dánia végzett a H csoport élén, míg a Portugál válogatott a rájátszást jelentõ második helyre került. A vendégeknél az egykori United játékos, Cristiano Ronaldo szerezte a gólt az utolsó pillanatokban.

 


Skócia - mint ahogy várható volt - nem volt ellenfele Spanyolországnak és a 3-1-es spanyol gyõzelem azt jelentette, Darren Fletcher nem lehet ott a jövõ évi döntõben. A csapatkapitány keményen dolgozott 85 percen át, volt egy jó lövése is, ami nem sokkal a felsõléc felett hagyta el a játékteret, azonban egy sárga lapot is begyûjtött. Nem tudta õ sem megakadályozni, hogy Craig Levein csapatát nagyon elverjék.

Oliver Norwood néhány igen értékes tapasztalattal gazdagodhatott Nigel Worthington észak-ír válogatottjában, hiszen 73 percet szerepelt Olaszország ellen, aki könnyedén, 3-0 arányban gyõztek Pescarában Worthington utolsó mérkõzésén.

Az ír válogatott legyõzte Örményországot, ami azt jelenti, a rájátszást jelentõ helyen végeztek, ezzel Darron Gibsonnak esélye van még arra, hogy bekerüljön az EB döntõre annak ellenére, hogy jelenleg még sérült.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!