Javier Hernandez hosszabbított a Manchester Uniteddel

Az Old Traffordon 20 góllal debütáló játékos továbbra is marad a Vörös Ördögöknél.


A United hosszútávon tervez Hernandezzel, akinek új szerzõdésében heti fizetését is megemelték. Így szándékoznak tenni Danny Welbeckkel is, és neki is jobb feltételekkel kínálnak megállapodást, valamint új alkut terveznek Dimitar Berbatovval is.

"Tárgyaltunk Javier szerzõdésérõl és õ egy új, 5 évre szóló megállapodást írt alá a Manchester Unitednél" - mondta Hernandez ügynöke, Eduardo Hernandez.

 

"Az elõzõ szerzõdés is kielégítõ volt a United és Javier között mindkét fél érdekeit figyelembe véve, teljesítették a megállapodás feltételeit. A vezetõség plusz jutalomban is részesítette, kiváló teljesítménye elismeréseként."

 

 

"Soha nem merült fel, hogy elhagyja a klubot. A megbeszélésen a United tett egy nagyon jó ajánlatot, ami tükrözi, hogy mennyire elismerik."

 

"Nem szeretnék számokról beszélni, de elégedettek vagyunk. Természetesen nem hasonlítható össze Rooney vagy Nani bérével, de ez egy fix fizetés, ami még nagyobb ösztönzést jelent Hernandeznek, hogy a maximális teljesítményt nyújtsa a pályán."

 

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!