Új szponzori megállapodás

A Manchester United két éves partneri megállapodást kötött a Du céggel, mely az Egyesült Arab Emirátusok vezetõ mobil szolgáltatója.


Az egyezség esélyt ad a szurkolóknak arra, hogy lássák az összes United gólt, valamint interjúkat, híreket és a színfalak mögötti képsorokat is, ezzel közelebb érezhetik magukat az Old Traffordhoz, mint eddig bármikor.

Az üzlet bemutatásakor Richard Arnold, a United kereskedelmi igazgatója elmondta: "A Du-val kötött partneri kapcsolat által 56 milliónál is több közel-keleti rajongó lefedettsége biztosított és örülünk, hogy találtunk egy olyan partner, mely saját szurkolóinkhoz képes eljuttatni saját országukban a friss és exkluzív híreket."

"Az elmúlt években a klub nagyon szoros kapcsolatot alakított ki a Közel-Keleten és látogatásaink során megtapasztaltuk, hogy az ottani szurkolóink milyen hûségesek és szenvedélyesek. Hogy immár közvetlenül hozzájuk is eljuthatunk, az csodálatos és így egyre több szurkolónk érezheti majd magát úgy, hogy az Old Traffordon történtekbe bele van vonva" - modta Sir Alex Ferguson.

Farid Faraidooni, a Du kereskedelmi igazgatója elmondta: "Büszkék és izgatottak vagyunk ettõl az üzlettõl, melyet a legendás Manchester United Football Clubbal kötöttünk, mely által lehetõségünk van arra, hogy az öt millió elõfizetõnk számára eljuttassuk a Unitedhez kapcsolódó tartalmakat."

"A Manchester United egy ikon és a klubbal kötött szponzori megállapodásuk kizárólagos jogosultságot jelent az elõfizetõink számára, lehetõvé téve, hogy még több élménnyel gazdagodjanak, mint valaha lehetséges volt eddig."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!