Kérdõjelek Vidic mellett

Sir Alex Ferguson egyelõre nem biztos abban, hogy Nemanja Vidic visszatér a United kezdõcsapatába a szombati, Liverpool elleni találkozón.


A védõ játszott kedd este Szerbia csapatában, ami azt jelenthette, felépül sérülésébõl, melyet még a Premier League nyitó hétvégéjén, a WBA ellen szedett össze. Épp a hosszú kihagyás miatt vannak kérdõjelek Sir Alexben, így lehet nem kerül be a kapitány a csapatba.

A végsõ döntés majd attól függ, hogy érzi magát a játékos, bár Jonny Evans jól teljesített és megbízható alternatívát jelent a Fõnök számára, ráadásul bevethetõ is azok után, hogy az észak-írek legutóbbi válogatott találkozóját kihagyta kisebb boka problémák miatt.

"A legnagyobb kérdõjel, hogy Vidic készen áll-e" - mondta Sir Alex Carringtonban, a mai sajtótájékoztatóján. "Kedden lejátszotta elsõ mérkõzését Szerbiával. Meg kell fontolni, hiszen nagyszerû versenyzõ."

"Tegnap érkezett meg és jól érezte magát. De a Liverpool meccs igen intenzív, állóképességet igénylõ játék, ezért azt akarjuk, mindenki 100%-os legyen, úgyhogy lehet nem õ játszik majd."

"Jonny Evans formája abszolút brilliáns, így nem igazán aggódom azon, kik játszanak majd, mert mindannyian remekül játszanak."

Tom Cleverley még mindig nem elég fitt ahhoz, hogy figyelembe lehessen venni õt a mersey-parti összecsapásra, viszont bíztató hírek vannak Rafaelrõl, aki teljes edzést végez már.

Más új sérült nincs a válogatott mérkõzések után, szerencsére Patrice Evra, Ashley Young és Fabio sérülése sem komoly.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!