Közös erõfeszítés kell

Rio Ferdinand szerint csapatként kell védekezniük a Liverpool ellen, ha szeretnék megállítani három mérkõzés óta tartó anfieldi vereségüket.


Ferdinand ismét Nemanja Vidiccsel párban lehetne a védelem közepén, amennyiben a szerb bebizonyítja Sir Alex Fergusonnak, hogy rendben van erõnlétileg. Nem kétséges, hogy a páros tapasztalata fontos eszköz lenne a Vörös Ördögök számára.

"Nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna [az Anfielden közelmúltban]" - mondta Rio. "Itt-ott igen könnyû gólt adtunk nekik. A klubnál töltött elsõ hét évemben igazán jó rekordunk volt a Liverpool ellen otthon is, idegenben is. A sok gyõzelem alapja a csapatként való védekezés volt - együtt játszottunk, nem egyénenként. Ha ezt a hétvégén is tudjuk, biztos vagyok abban, hogy jó eredményt érünk el."

 


Ferdinand nem volt boldog azzal, ahogy legutóbb alakult a rangadó és Dirk Kuyt mesterhármasával gyõztek a mersey-partiak és nem érdekli az sem, hogy Kenny Dalglish szeretne visszakerülni csapatával a top 4-be.

"Talán amikor egy góllal vezettek, keményebben játszottak, mint mi gondoltuk volna. Nem tudsz vitatkozni az eredménnyel. Nincs mentség erre. Elvesztettük a mérkõzést. Azon a napon õk voltak a jobb csapat. Ezúttal szeretnénk ezen változtatni."

"Hogy hol végeznek, engem nem érdekel. Néhány nagyon tehetséges játékosuk van, de amíg nem végeznek elõttünk, addig nem érdekelnek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!