Rio visszatér legjobbjához

Rio Ferdinand már nem az elsõ számú választás hazája válogatottjában, de Sir Alex Ferguson ragaszkodik ahhoz, a védõ továbbra is létfontosságú a klub számára.


A 32 éves játékos meglepetésre kimaradt Fabio Capello angol válogatottjábaól a múlt pénteki, Montenegró elleni találkozóra készülve, pedig teljesen felépült sérülésébõl.

Sir Alex nem bánkódott, amiért nem kellett újabb játékosát a válogatottba adnia, de ragaszkodik ahhoz, Rio megkérdõjelezhetetlenül fontos a United számára.

"Rio már nagyon jól edz és legjobb formájához tér vissza" - mondta Fergie. "Az angliai dolog talán kissé szerencsétlen, hiszen néhány mérkõzésrõl hiányzott elõtte sérülés miatt. Talán Fabio már a jövõ felé tekint. Rio már 32 éves, ez lehet csak az oka, hogy kimaradt. Néhány menedzser így gondolkozik."

 


"Nincs azzal baj, ha valaki a jövõre tekint. Rionak nagyszerû idõszakai voltak, nem csak Anglia csapatkapitányaként, de akkor is, mikor nem õ viselte a karszalagot. Mindig jól teljesített angol színekben."

A Vörös Ördögöknél elsõ választás maradt Ferdinand, bár a hátsõ hégyesért folyó harcban Smalling, Jones és Evans is nyomást gyakorolnak rá és Nemanja Vidicre, mert mindannyian rendszeres lehetõséget szeretnének a védelem közepén.

"A fiatal srácok érkezésével a versengés nagyon kiélezett" - folytatta Ferguson.

"Jones, Smalling és Evans mindannyian kiválóak. Eio és Vida is jól tudja, hogy ha meg akarják tartani helyüket, jól kell teljesíteniük."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!