Chicha: A csapat elõbbre való

Javier Hernandez boldog, miután az õ góljával egyenlített a United az Anfielden, de ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat egészének teljesítménye sokkal fontosabb, mint sajátja.


Chicharito egy megérdemelt pontot mentett meg a Vörös Ördögök számára az Anfielden, miután a padról beállva a 81. percben Danny Welbecktõl kapott remek labda után talált a Pool hálójába. A mexikói pedig azt is elmesélte, miért volt ez jobb gól, mint a legutóbbi, melyet az Anfielden szerzett.

"Ez egy nagyon szoros meccs volt" - mondta Hernandez. "Úgy gondolom, a második félidõben kissé nyitottabban játszottak, helyzeteket teremtettek, gólt szereztek. De aztán a játék még nyitottabbá vált és mi is tudtunk egy gólt szerezni."

"Ez a gól többet jelentett, mint az utolsó, amit itt lõttem, mert akkor 3-1-re kikaptunk. Több csapattársam is mesélt az itteni hangulatról. A szurkolók nagyszerûek, ahol csak játszunk, de itt igazán különlegesek."

 


"De a legfontosabb, hogy segíteni tudtam a csapatomnak és csapattársaimnak. Nincsenek külön hõsök ebben a csapatban, mindenki segíteni akar, nem számít ki szerzi a gólokat. Tudjuk, milyen fontos ez a pont, de nem érzem magam hõsnek. Lõttem egy gólt, de összességében a United szerzi a gólokat."

"Minden egyes meccsen a legjobbat akarom kihozni magamból. A sérülések is a játék részét képezik, mindig vannak jó és rossz pillanatok, de készen kell állnunk, élvezni a meccseket és minden tõlem telhetõt megtenni a csapatért."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!