Rio: A döntetlen igazságos volt

Rio Ferdinand szerint a Liverpool elleni 1-1 hûen tükrözi a mai játékot, hiszen szoros mérkõzést játszott a két csapat a Barclays Premier League-ben.


A Vörös Ördögök védõje szerint a Mersey-parton szerzett egy pontot ünnepelni kell, valamint nagyon élvezte, hogy ismét nagy meccs részese lehetett a több sérülést követõen.

"Boldog vagyok az egy ponttal" - mondta Ferdinand. "A vége felé több helyzetet is kialakítottak, de a második félidõben kontrolláltuk a játékot és néhányszor igazán jó focit is játszottunk. De a pálya utolsó harmadában nem a legjobb döntéseket hoztuk, pedig lehetett volna mág pár lehetõségünk. De figyelembe véve, min mentünk itt át az utóbbi években - három egymást követõ vereség az Anfielden - az egy pont jó eredménynek számít."

 


"Ezek azok a légkörök, amikben játszani akarsz. Ez az, amit szeretsz és élvezel. Korábban is mondtam, nincs jobb hely ennél ahhoz, hogy jöjjünk és jó eredményt érjünk el a United szurkolói számára. Nagyszerû, hogy ismét játszom. Élvezem a futballomat, minden nap edzek, mi mást kérhetnék."

A második félidõben Ferdinand egy pillanatra a középpontba került azok után, hogy szabálytalankodott Charlie Adam ellen, bár nem érezte jogosnak a döntést.

"Egy kis kontakt volt, de nem hiszem, hogy ennyi elég lenne ahhoz, hogy így elessen valaki. De ma így alakult. Megmutattuk azt a rugalmasságot, ami kell ahhoz, hogy harcolj és pontot szerezz olyan pályán, mint az Anfield."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!