Rasszista Suarez

Patrice Evra, a Manchester United védõje elmondta, Luiz Suarez több alkalommal is rasszista szavakkal inzultálta õt az Anfielden lejátszott találkozó során.


Evra állításai szerint Suarez ugyanazt, az N-nel kezdõdõ szót több, mint tízszer használta a találkozó során, ezért az Angol Labdarúgó Szövetség vizsgálatára számíthat, miután André Marriner játékvezetõ is beírta jegyzõkönyvébe ezt az incidenst.

Suarez kategórikusan tagadta a vádakat, Patrice azonban ezt nyilatkozta a francia Canal Plusnak: "Nagyon ideges voltam. 2011-ben ilyen dolgokat, mint ez nem mondhat senki. Tudja mit mondott, a bíró is tudja ezt."

"Nem fogom megismételni mit mondott, de ez egy rasszista szó volt, amit több, mint tíz alkalommal elismételte. Megpróbált felidegelni engem. Nem csinálok majd nagy dolgot ebbõl, de nagyon idegesítõ és kiábrándító volt."

 


"A találkozó lefújása után 20 perccel hallottunk errõl és a menedzser kérte, menjen a játékvezetõ öltözõjébe és beszéljen az esetrõl" - mondta a Liverpool szóvivõje.

"Az elsõ dolog, amit tettünk, hogy megkérdeztük a játékost, aki kategórikusan tagadott."

"AZ FA tudomására hoztak egy incidenst ma este, mely az anfieldi Liverpool-Manchester United találkozón történt" - ezt már az FA szóvivõje mondta.

"André Marriner játékvezetõ rögzítette az állításokat, majd jelentette az FA-nek. Az FA most vizsgálja az esetet."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!