Solskjaer hû marad a Unitedhez

Ole Gunnar Solskjaer hû maradt a Unitedhez és jelenlegi pozíciójához: visszautasította elõzõ klubja, a Molde FK kispadját.


A Vörös Ördögök egykori sztárja jelenleg a tartalékcsapat irányítója, és az is kíván maradni, amíg Sir Alex Ferguson az Old Traffordon van.

 

„Természetesen csábító ajánlat volt” – mondta a 37 éves edzõ a Molde ajánlatára.

 

„Helyi származásúként tudom, milyen nagyszerû érzés a Moldehoz tartozni, de én Angliában akarok edzõsködni, mert egy napon a Manchester United menedzsere szeretnék lenni.”

 

 

 

 

Solskjaer volt az elsõ számú jelölt a Tippeligaenben (a norvég elsõosztály hivatalos neve – a szerk.) szereplõ csapat kívánságlistáján, miután kiderült, jelenlegi edzõjük, Uwe Rösler szerzõdését nem kívánják meghosszabbítani.

 

A Moldénak nagyszabású tervei vannak,Kjell Inge Røkke, a klub egyik legfõbb befektetõje elvállalta a csapat stadionjának, az 1990-ben épült Røkke Parki aréna felújításának finanszírozását, továbbá 400 millió norvég koronát (43 millió font) szabadított fel új játékosok megszerzésére.

 

Habár Solskjaer kinyilvánította, az Old Traffordon kíván maradni, amíg Sir Alex Ferguson van a klub élén, nem rég mégis vásárolt egy házat Norvégiában, ami felerõsíti a spekulációkat.

 

„Amíg õ (Sir Alex Ferguson) a fõnök, addig maradok.”

 

„Az én állásom tõle függött. Ha õ nem lenne az Old Traffordon, már én sem lennék itt.”

 

„Nagyon jó kapcsolatban vagyunk, és imádok együtt dolgozni vele”

 

 

Unitedrant

 


unitedrant.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!