Vidic és Rooney visszatérés elõtt

Nemanja Vidic és Wayne Rooney kész visszatérni a Manchester United kezdõcsapatába a kedd esti, Bukarestben megrendezendõ Otelul Galati elleni találkozón.


A kapitány Vidic az elsõ bajnoki fordulóban szenvedett vádli sérülést, azóta nem lépett pályára a Unitedben, de készen áll, hogy szembenézzen a román bajnokkal. Középsõ védõ társa, Rio Ferdinand nem repült el a csapattal, pihenõt kapott a menedzsertõl.

Sir Alex Ferguson úgy döntött, a Liverpool ellen Wayne Rooney nem került a kezdõbe azok után, hogy három meccses eltiltásról szóló hírt kapott elõzõ heti válogatottban történõ kiállítása miatt, de erre a találkozóra már õ is visszatérhet az anfieldi becserélése után.

"Azt hiszem Wayne készen áll" - mondta Ferguson a mai sajtótájékoztatóján. "Amikor beállt a Liverpool ellen, igen pezsgõ volt, tele elszántsággal és lelkesedéssel. Elszánt volt, ami nagyon jó."

 


"Rio nagyon jól játszott szombaton, de itt van velünk Vidic és úgy éreztem, ez jó lehetõség, hogy kis szünetet adjunk Rionak, mert túl nagy kérés lett volna, hogy hét nap alatt három nagy meccsen is szerepeljen."

Sir Alex úgy gondolja, Rooneyban tudatosult, hogy eltiltásával lehet, hogy egyáltalán nem vesz majd részt a jövõ évi ukrán-lengyel rendezésû kontinens tornán.

"Amikor rájössz, hogy Anglia összes csoportmeccsérõl hiányozni fogsz, azt is jelentheti, hogy egyáltalán nem veszel részt" - folytatta Ferguson. "Az elõzõ évek alapján az a tapasztalat, hogy Angliának nem könnyû kvalifikálnia magát a csoportból nagy versenyeken és úgy gondolom, ez ott motoszkál Rooney fejében is."

"Nem hiszem, hogy bárki is három mérkõzéses eltiltást várt. Ostobaság volt, de nem jelentett komoly veszélyt."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!