Evra nem adja fel

Sir Alex Ferguson megerõsítette, Patrice Evra továbbra is tartja állítását, miszerint a Liverpool támadója, Luiz Suarez faji jellegû kijelentéseket tett és reméli, az FA alaposan megvizsgálja az esetet.


A szombati, Anfielden lejátszott 1-1-es döntetlen után Evra a Canal+ francia tévécsatornának nyilatkozva elmondta, hogy a találkozó során Suarez többször is ugyanazzal a szóval illette õt, melynek 2011-ben nincs helye sem a pályán, sem a pályán kívül.

Romániában hétfõ, kora este a menedzser ragaszkodott hozzá, Evra még mindig komolyan veszi a kérdést.

"Beszéltünk ma Patrice-szal, aki hajthatatlan az ügy folytatását illetõen" - mondta Ferguson. "Nem könnyû ez, mert mindenki tudja, hogy a Manchester United és a Liverpool mekkora felelõséggel tartozik azért, mi történik a pályán és azon kívül is. Egyébkén a szombat fantasztikus volt - mindkét szurkolótábor nagyon jó volt és nem volt most olyan ostoba éneklés sem, amilyen elõzõ években."

 


"Ez az állítás nem a Liverpool ellen szól...de Patrice természetesen nagyon sértve érzi magát azért, amit neki mondtak. De innentõl az FA kezében az ügy."

AZ FA megerõsítette, megvizsgálja Evra állításait, amiket Suarez hevesen tagadott. A Liverpool kiadott nyilatkozatában természetesen a támadó mellé állt és minden támogatást megadnak neki.

Sir Alex Ferguson szerint a rasszizmusnak nincs helye az angol futballban.

"Nagyon kevés példa van rasszizmusra Angliában" - folytatta a Sir. "Ez egy furcsa példa volt, ami talán meglepte Patrice Evrát. Úgy érezte, valaki semmibe veszi õt szombaton és ezt nem akarjuk látni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!