Ferguson védelmébe vette Bebet

Sir Alex Ferguson teljességgel hamisnak titulálta azokat a híreket, miszerint a csapat új igazolása, Bebe már elsõ manchesteri hetében megbukott volna és érzelmekkel túlfûtött támadást intézett a 20 éves játékos kritikusai felé szokásos hétvégi sajtótájék


A portugál játékosról azt követõen jelentek meg lesújtó kritikák, hogy kedden nem lépett pályára a tartalékok színeiben a Manchester Senior Cup helyi rangadóján, a Manchester City ellen, amely okán rögtön azt kezdték taglalni a szakértõk, hogy nem tudott megfelelni a United szintjének, azonban Sir Alex Ferguson sietett leszögezni, hogy mindössze erõnléti állapota igényel felzárkóztatást, képességeivel nincs probléma.

 

 

 

 

"Bebe egy olyan edzésprogramot végez, amelyben próbáljuk a megfelelõ szintre hozni, mert az erõnléti állapota egyelõre nem megfelelõ" - kezdte a skót menedzser.

 

"Mással nincs problémája."

 

"Számos támadás érte - teljesen oktalanul - hogy miért nem játszott a tartalékok mérkõzésén. Soha nem volt szó róla, hogy kedden pályára fog lépni."

 

"Azt hiszem, ezek a támadások két újságíró bosszújaként értelmezendõk, akik ki lettek tiltva innen. Láttak rá egy lehetõséget, hogy betegyenek a klubnak, és ez elszomorító. Ez a fiú nem ezt érdemelné. Õ egy fiatal fiú, aki keresi még a helyét a világ futballjában, úgyhogy erre egyáltalán nem volt szüksége. Szerintem ez egy nagyon elkeseredett emberektõl érkezõ támadás volt."

 

"Képességeit tekintve kimagasló tehetség. Kiváló befejezõ, amely képességével nagyon elégedettek vagyunk, mindössze az edzettségével akadnak problémák, úgyhogy még idõre van szüksége, hogy elérje a többi játékos szintjét."

 

Sir Alex Ferguson biztos ad idõt Bebe beilleszkedésére, aki meteorszerû fejlõdési pályát tudhat maga mögött, de kijelentette, hogy nincs oka rá, hogy siettesse játékosa mély vízbe dobását.

 

"Nem végeztetünk vele semmilyen különösebb feladatot" - tette hozzá.

 

"Néhány erõnléti tesztet csináltattunk vele, amely során kiderült, hogy van egy-két terület, amely sokkal több odafigyelést igényel, úgyhogy most jelen pillanatban ezen dolgozunk."

 

"Tehát jelen pillanatban fizikai szempontból kell erõsödnie, de egyelõre még nagyon elõvigyázatosan kezeljük a helyzetét."

 

Menedzsere kedves szavai után Bebenek újabb oka lehet az örömre, hiszen a keretszûkítés után is tagja maradt a portugál U-21-es válogatottnak, amely Anglia és Macedónia ellen készül szeptemberben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!