Wes Brown jövõje veszélyben?

Wes Brown jövõje a Manchester Unitednél közel sem áll biztos alapokon, miután a nyáron állítólag hangos szóváltásba keveredett Sir Alex Fergusonnal.


Az egyébként nem feltétlenül megbízható információról híres angol bulvárlap, a The Sun szellõztette meg a történetet, miszerint a klub saját nevelésû játékosa még az amerikai felkészülési túra alatt veszett össze a skót menedzserrel, és azóta nem is lépett pályára kezdõként bajnoki mérkõzésen.

 

Bár természetesen emögött a tény mögött még nem feltétlenül kell a meg nem erõsített információkat látni, azonban elképzelhetõ, hogy Brown jövõje ismét kérdéses.

 

Az indoklás szerint Brown és Ferguson egy játékosok által szervezett buli kapcsán veszett össze. Ferguson ugyanis állítólag közölte Brownnal, hogy õ nem mehet - nem lehet tudni miért - és ez vezetett a két fél összeveszéséhez.

 

 

A jövõ szerdán 31. életévébe lépõ védõ nem tágított elhatározásától, amely után Fergusonnal heves szócsatába bonyolódtak.

 

Az eset óta Brown mindössze két alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögöknél. Egyszer a Scunthorpe elleni Ligakupa mérkõzésen egyszer pedig a Rangers elleni Bajnokok Ligája összecsapáson, ám utóbbin csak Rafael kidõlése miatt kaphatott szerepet.

 

Bár nagyon közel áll ahhoz, hogy elérje a 200. kezdõként lejátszott bajnoki mérkõzését, ám hírek szerint elképzelhetõ, hogy ezt nem a klubnál ünneplni.

 

Brown ugyanis információk szerint attól fél, hogy eladják nyáron, és végsõ állomáshelyéül a Sunderland lesz.

 

Ti mit gondoltok, mennyi igaz Sir Alex Ferguson és Wes Brown összeveszésébõl?


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!