Berbatov harcol helyéért

A bolgár csatár nem tér vissza a válogatotthoz annak ellenére sem, hogy több száz bolgár szurkoló ezt kérte tõle a bukaresti stadion lelátójáról.


Dimitar Berbatov 2010 májusában vonult vissza a válogatottságtól, ám tegnap este több száz honfitársa utazott el Bukarestbe - az Otelul Galati elleni összecsapásra - akik kérték, térjen vissza a válogatotthoz.

Azt remélték, a csatár változtat korábbi döntésén azok után, hogy Bulgária csak három gólt szerzett nyolc mérkõzés alatt és utolsó helyen végzett a 2012-es Euróa-bajnokság selejtezõcsoportjában. A támadó 79 válogatott szereplése alatt 48 gólt termelt, mellyel csúcstartó hazájában, ám miután csak a padon kapott helyet a tegnapi találkozó során, tisztában van a dolgokkal és nem változtatja meg véleményét.

 


"Nem vártam ilyen reakciót. Nem játszhatok a válogatottban, ha nem játszom a klubban sem."

 

"Szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak, nagyon kellemes volt. Saját csapattársaim kíváncsian kérdezték mi történik, el kellett magyarázni nekik (mi az a nagy zaj a lelátón)."

Berbatov Wayne Rooney és Javier Hernandez mögött helyezkedik el a rangsorban, ráadásul Michael Owennel és Danny Welbeckkel is harcolnia kell a helyekért.

A 30 éves csatár csupán egy Premier League találkozón volt kezdõ idén, de hozzátette: "Minél több esélyt akarok, mert tudom, hogy a csapat segítségére lehetek. Továbbra is a legjobbamat szeretném nyújtani, hogy helyem legyen a csapatban."

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!