Lindegaard: Még nyílt a bajnoki cím

Sokan már korábban kijelentették, hogy a United és a City között dõl el az idei bajnoki cím, de Anders Lindegaard szerint még korai lenne megmondani, ki is a Vörös Ördögök legnagyobb ellenfele.


Az idei szezonban sok figyelem a két manchesteri klubra terelõdött, akik vasárnap ráadásul egymás ellen lépnek pályára egy igen várt rangadón, melyet az Old Traffordon rendeznek. És míg Lindegaard bevallotta, hogy a Kékek nagy hatással vannak rá idén, addig a Chelsea csapatával is óvatos, hiszen veszélyt jelenthetnek a londoniak is a bajnoki cím elnyeréséért folyó harcban, ugyanis a Unitedtõl egy, a Citytõl is csak három pontnyira vannak.

"Négy mérkõzéssel ezelõtt még azt mondtam volna, hogy a City és a United között dõl el, de úgy tûnik a Chelsea is jól megy" - mondta Lindegaard a PA Sportnak azok után, hogy újabb mérkõzést hozott le kapott gól nélkül kedden. "Nem mondhatod, hogy csak a City és a United van ott. Túl korai lenne."

"Azt hiszem, a City igen jónak tûnik. Minõségi játékosaik vannak minden posztra, ráadásul két játékosuk is van minden pozícióra, ahogy nekünk is. Nem kétséges, idén nagyon szoros verseny lesz."

 


A dán kapus elmondta, a játékosok tisztában vannak azzal, milyen fontos a hétvégi rangadó, melyet korábban Sir Alex Ferguson 25 éves old traffordi pályafutása legnagyobb meccsének nevezett. De Anders szerint a csapat felkészül a mérkõzésre, mint bármelyik máik gyõzelemre is, hiszen az az egyetlen cél.

"Az egyik dolog, mely nagyon nagy hatással volt rám akkor, mikor ide kerültem, hogy minden mérkõzést azonos módon kezelnek. Függetlenül attól, hogy egy Crawley ellen játszunk otthon, vagy a Chelsea ellen idegenben. Mindig nagyon komoly volt. Úgy tûnik, ez a klub egyik sarokköve, hogy minden ellenfelet komolyan veszel. Normális építkezés lesz a City mérkõzésig, mint bármelyik másik ellenfél ellen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!