Nani lehet a City mumusa

Nani reméli, megismétli a Community Shielden mutatottakat ezen a héten is, amikor a bajnokságban találkozik a két csapat.


A portugál szélsõ a Wembleyben lejátszott találkozón mutatottakat úgy jellemezte, mint az egyik legjobb teljesítménye, melyen két remek gólt is szerzett augusztusban. Legutóbbi, old traffordi összecsapásuk során is betalált, melyet bár beárnyékolt Wayne Rooney hihetetlen gólja, a korábbi Sporting sztár bízik abban, tudja folytatni lenyûgözõ, City elleni teljesítményét.

"Fontos volt, hogy megnyertük a keddi Bajnokok Ligája meccset, mert így magabiztosan mehetünk olyan nagy találkozó elé, mint a vasárnapi bajnoki" - magyarázta Nani. "Mindenki készen áll, hogy hozzátegyen valamit a játékunkhoz."

"Túl korai megmondan, hogy a Man City és a United közt dõl majd el a cím sorsa. Azt gondolom, õk az egyik olyan csapat, mely fantasztikusan szerepel a szezon kezdete óta. Természetesen több csapat is van, akik jól teljesítenek. A Chelsea is fantasztikus."

 


"De ezek azok a mérkõzések, melyektõl igazán motivált a csapat. Amikor ezeket az összecsapásokat játszuk, a csapatnak másabb a hozzáállása, motiváltsága. Szeretünk ilyen nagy meccseket játszani, mint ez is. Reméljük, nyerünk."

"A City egy fantasztikus csapat, fantasztikus játékosokkal" - mondta Nani a PA Sportnak. "Több szép dolgot is játszanak, nehéz lesz ellenük focizni. De nem szabad elfelejteni, mi vagyunk a United."

"Ha otthon játszunk, nagyon nehéz megverni minket. Legjobbunkat próbáljuk tenni, ezzel megnyerni a találkozót."

"Természetesen magabiztosak vagyunk. Mindig annak kell lennünk, ha otthon játszunk. Még akkor is, ha idegenben. A legfontosabb dolog otthon, hogy el kell hinnünk, meg tudjuk nyerni a legtöbb mérkõzést."

"Szereztem pár gólt a City ellen. A motiváció a nagy csapatok ellen magasabb lehet. Nagyon jól érzem magam, hogy ilyen meccseket játszhatok."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!