U18: United 4-1 Crewe

Fontos három pontot zsebelt be a Manchester United U18-as gárdája azzal, hogy több szép gólt is lõve, 4-1 arányban legyõzte a crewe Alexandrát.


A gólok során Adnan Januzaj nyitotta meg, miután Charni Ekangamene balról beívelt labdáját fejelte az ellenfél kapujába a 28.percben. Januzajnak ez volt az elsõ gólja United mezben. Sokáig 1-0 maradt az állás, ám bõ egy óra elteltével Jack Barmby is betalált Ben Garratt kapujába.

Gyliano van Velzen révén lett 3-0 az állás. Kenji Gorre kiváló passza után továbbította kapura van Velzen a labdát, melybe a kapus bár beleért, a játékszer átcsorgott a gólvonalon. Öt perccel késõbb jött a negyedik találat, mely távoli lövésbõl született és a szerzõje Jack Rudge volt.

Egyetlen szépséghiba talán a mérkõzésen, hogy négy perccel a találkozó vége elõtt Michael Koral szépített, ezzel megfosztva Joe Collt attól, hogy kapott gól nélkül hozza le az összecsapást. Azonban a Vörös Ördögök elégedettek lehettek ezzel a gyõzelemmel, fõleg mivel legutóbbi öt mérkõzésük során nem hagyták el a pályát három ponttal a zsebben.

Academy League
Manchester United U18 4-1 Crewe Alexandra U18
Carrington, 2011.10.19

United: Coll - Love, Ekangamene(Wilkinson 65.), Blackett, McCullough - Hendrie, Gorre, Rudge, van Velzen - Januzaj, Barmby(McNair 71.)
Nem használt cserék: Jacob, Pearson, Daehli

Gólszerzõk: Januzaj 28', Barmby 63', van Velzen 75', Rudge 81' illetve Koral 86'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!