Fletcher: Érezzük a szurkolók fájdalmát

Darren Fletcher szerint a vasárnapi megalázó vereség a játékosok számára is olyan fájdalmas volt, mint a szurkolók számára.


A vendégek már három góllal vezettek, amikor kilenc perccel a vége elõtt Fletcher gólja halvány reményt jelentett a United szurkolók számára. Ám a remény gyorsan csalódásba fordult azok után, hogy a City a 3 perces hosszabbításban még három gólt szerzett, ezzel biztosítva a város kék felének, hogy felvághassanak a Vörös Ördögök szurkolói elõtt.

"Tisztában vagyunk azzal, mennyire fáj ez a szurkolóknak és hogyan mennek majd hétfõn dolgozni, ahol kapják majd a sok ütést emiatt, de a játékosoknak ugyanúgy fáj ez. Mi is a városban élünk és sokat fogunk foglalkozni ezzel" - mondta Fletcher az MUTV-nek.

"Senki nem akar kikapni, fõleg nem ilyen különbséggel, de pozitívabban nézve a dolgot, ha így, vagy 1-0-ra kapsz ki, mindkét esetben ugyanannyi pontot buksz."

 "Azt mondtam a meccs után a srácoknak az öltözõben, emlékeznünk kell, milyen elveszíteni egy ilyen meccset, de ne feledjük, nem osztottak most ki érméket."

 


"Még mindig nagyon hosszú út áll elõttünk a szezonban. Ez egy rossz eredmény, de nem jelenti a bajnokság végét. Válaszolnunk kell és meg kell nyerjük a következõ meccsünket."

Fletcher rámutatott, hogy Jonny Evans kiállítása volt a fordulópont, de elismerte, a United naív volt a találkozó vége felé.

"Folyamatosan próbáltuk megnyerni a találkozót, akkor is, amikor nem lehetséges. Talán kissé naívak voltunk, amiért nem ültünk rá a labdára, amikor kellett volna."

"De olyankor mindig arra gondolsz, hogy az Old Traffordon vagy és mindig játszani akartunk. A játékosokat nem úgy nevelték, hoy üljenek a labdán, védjék az eredményt. De a végén bekapni azokat a gólokat igazán elkeserítõ volt."

"A kiállítás fordulópont volt" - folytatta Fletcher.

"Bár egy gólos hátrányba kerültünk, úgy gondolom, az elsõ félidõben kontrolláltuk a mérkõzést, mi játszottuk a jobb focit és nyomást gyakoroltunk rájuk, bár igazán nagy helyzetek kialakítása nélkül teljesítettünk."

"A második félidõ elején elveszíteni egy embert és 10 emberrel játszani 45 percet, nayon nehéz egy jó csapat ellen." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!