Hivatalos: Hernandez is hosszabbított

Javier Hernandez aláírta öt éves szerzõdés hosszabbítását, ezzel a 2015/16-os szezon végéig tart új kontraktusa.


A 23 éves csatár szülõvárosának csapatától, a Chivas Guadalajarától érkezett 2010 júliusában és azonnal nagy hatást tett új csapatára, debütálásán gólt szerezve a Chelsea elleni Community Shielden. Azóta már 55 találkozón szerepelt és 23 gólig jutott.

"Az utolsó játékos, aki ilyen gyorsan ekkora hatást gyakorolt, Ole Gunnar Solskjaer volt, akire nagyon emlékeztet Hernandez" - mondta Sir Alex Ferguson a Manutd.com-nak a remek hírre reagálva.

"Tehetsége, mellyel helyet teremt a tizenhatoson belül, valamint gólszerzési képessége természetes góllövõvé jelöli õt. Pályán kívül is öröm boldogulni vele. Nagyon keményen dolgozik és a csapat népszerû tagja."

 


Javier felvillanyozott, amiért további öt évig a klub alkalmazásában állhat.

"A Manchester Unitedben játszani azt jelenti, álmom vált valóra" - mondta Chicha. "Soha nem vártam, hogy ilyen jól megy majd az elsõ évemben, örülök, hogy elköteleztem magam a Unitedhez."

"Bajnoki címet nyerni és a Bajnokok Ligája döntõjében játszani fantasztikus volt. Nagyon várom, hogy segíthessek csapattársaimnak és minél több trófeát nyerjünk ennek a nagyszerû klubnak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!