Neville óvatos a Cityvel

A védõ felismeri a városi riválisban lakozó veszélyt.


Roberto Mancini és csapata sötét lónak számított a szezon elõtt, annak ellenére is, hogy óriási összegeket mozgósított a nyári átigazolási idõszakban is, többek között Yaya Touré és David Silva is a Cityhez került.

 

A kisebbik manchesteri klub nem kezdte látványos játékkal a szezont, ennek ellenére jelenleg a második helyen áll, 1 ponttal megelõzve a Unitedet 7 forduló elteltével.

 

A Manchester United veterán védõje szerint a City komoly fenyegetést jelenthet és hosszú évek után komoly rivális lehet a bajnoki címért folyó küzdelemben.

 

 

 

 

 

„A múlt hétvégi eredmények után a City a második a tabellán minket megelõzve, ami nem sûrûn fordult elõ az utóbbi 20 évben.” - nyilatkozta Neville a Sunday Times of Malta-nak.

 

„Tagadhatatlan, hogy idén a Chelsea mellett a City lehet a legkomolyabb kihívónk.”

 

„A Chelsea és a City is elõttünk van, utóbbi nagy összegeket költött a nyáron és nagyon jól erõsített. Azzal, hogy elõttünk vannak komoly riválisnak kell tekinteni õket.”

 

A következõ lépés a bajnoki címért vezetõ úton a hétvégi West Brom elleni hazai bajnoki, de Neville már kicsit elõre tekint az idegenbeli meccsekre.

 

A United idegenben eddig mindössze 4 döntetlent tud felmutatni, Neville reméli ez nem lesz döntõ a végsõ elszámolásnál.

 

„Ha egy meccsen helyzeteket hagyunk ki, vagy jól játszunk és csak döntetlent érünk el csalódottak vagyunk, de a Sunderland ellen mutatott játékunkkal nem érdemeltünk 1 pontnál többet.”

 

„A különbség 1 és 3 pont között hatalmas, ez a különbség köztünk és a Chelsea között, ezért vezetik a bajnokságot 5 pont elõnnyel.”

 

„A Sunderland elleni 0-0-t leszámítva az Everton a Fulham és a Bolton ellen meg volt az esélyünk a gyõzelemre, nyernünk is kellett volna.”
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!