Kétséges Young szereplése

Nem biztos, hogy Ashley Young pályára léphet az Everton ellen kisebb lábujj problémája miatt.


Sir Alex Ferguson Carringtonban megerõsítette, a szélsõ egyike azon néhány játékosnak, akinek sérülése van a United csapatában, bár nem zárható ki a szereplése.

"Van 1-2 játékosunk, akik kisebb rúgást kaptak" - mondta Fergie a pénteki sajtótájékoztatón. "Ashley Youngnak kisebb lábujj sérülése van, majd ma meglátjuk, hogyan alakul."

"A sérülések nem komolyan, reméljük elég erõs csapatunk lesz holnapra."

Az elõzõ heti vereség dominált a sajtóban, Sir Alex Ferguson pedig azt mondta, itt az ideje, hogy maguk mögött hagyják a nehéz hetet, melyet a Ligakupa gyõzelem valamelyest enyhített azóta.

 "Reméljük felállunk a múlt heti csalódásból" - folytatta Ferguson. "Évek során már többször megtettük ezt, most is meg kell tennünk."

 


"Mindenki számára egy nehéz hét volt - nagyon rossz eredménnyel vasárnap. Át kell jutnunk ezen - a szurkolóknak, játékosoknak és a stábnak is. Vissza kell vágnunk."

A United 2007 óta nem nyert a Goodison Parkban és várhatóan újabb kemény összecsapás vár a Vörös Ördögökre azzal az Evertonnal, mely szerdán hosszabbításban maradt alul a Ligakupában a Chelsea-vel szemben.

 

Louis Saha szerezte azon a találkozón a 'Toffees' gólját, ahogyan korábban tette azt a Vörös Ördögök színeiben is.

"Az Everton ellen mindig nehéz meccsek vannak. Szerdán megnéztem õket. Mindent beleadtak."

 

"Tudjuk, mire képes Saha - fantasztikus képessége van és a legjobbunkat kell tennünk ellene."

 

Olyan játékosok, mint Ezekiel Fryers, Paul Pogba, Ravel Morrison és Michael Keane megkapták az esélyt a Shots elleni 3-0-ás gyõzelem során, Sir Alex Ferguson pedig elmondta, mindannyian már ott kopogtatnak az elsõ csapat ajtaján.

 

"Mindannyian a gondolataimban vannak. Sok jó teljesítményünk volt kedden - egy nagyon profi bemutató volt. Amikor 25 játékos közül válogatsz, az nehéz , de tudom, hogy mindegyik játékos hozzájárul ehhez a szezonhoz."

"Élveztük a kedd estét [az Aldershot ellen], de holnap meg kell mutatnunk magunkat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!