Kuszczak távozhat télen Manchesterbõl

Tomasz Kuszczak a januári átigazolási idõszakban korábban meghatározott értékénél sokkal olcsóbban hagyhatja el a Manchester Unitedet.


A lengyel hálóõrnek már nincs jövõje az Old Traffordon ettõl a szezontól kezdve, miután a nyáron érkezett David de Gea, illetve Anders Lindegaard és Ben Amos mögött csak negyedik számú kapusnak számít a sorban.

 

A múlt hónapban a kapusproblémákkal küzdõ, másodosztályú West Ham Unitednél felmerült a neve, mint vészmegoldás, ám a Kalapácsosok végül az Arsenalnál szintén kegyvesztetté lett Manuel Almuniát szerzõdtették kölcsönbe.

 

 

Kuszczak egykori klubja, a West Bromwich Albion úgy tudni, megpróbálta a nyár folyamán visszacsábítani az egykoron a Hertha BSC-nél is megfordult portást, ám nem tudtak megegyezni a Manchester Uniteddel, akik 4 millió fontos vételárat szabtak meg.

 

A 29 éves válogatott kapuvédõ, aki 2007. júliusában 2 millió fontért tette át székhelyét az Old Traffordra egy korábbi kölcsönidõszakot követõen, mindösszesen 61 mérkõzésen lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben az ott eltöltött 5 éve alatt, legutóbb a tavalyi szezonban, a Blacburn Rovers elleni május 14-i bajnokin.

 

Eddig senki nem mutatot hajlandóságot arra, hogy kifizesse Kuszczakért a United által megszabott árat, ám úgy tudni, a United vezetõsége hajlandó sokkal olcsóbban is megválni mellõzött játékosától az Újévben. 


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!