Hernandez barátai

Javier Hernandez elmondta, Antonio Valencia és David de Gea állnak leginkább közel hozzá, akikkel a spanyolt használják kommunikáció gyanánt, mely elõnyükre vált.


A támadó hétvégén is lecsapott, az õ góljával gyõzte le az Evertont a United, ezzel javítva valamit a kínos derbi kudarc utáni állapotból.

A mexikói csatár úgy véli, ebben a szezonban részben az ecuadori Antonio Valenciával és a spanyol U21-es válogatott David de Geával való kapcsolata miatt is sikeres a United.

"Azt kell mondanom, Antonio Valencia és David de Gea" -válaszolt Hernandez, mikor megkérdezték tõle, kik állnak legközelebb hozzá.

"Mindannyian spanyolul beszélünk és így kommunikálunk egymással."

 


Javier azonban ragaszkodott ahhoz, hogy mindenkivel jó viszonyt ápol és a klubnál töltött idõ elõrehaladtával egyre közelebbi kapcsolatba kerül Wayne Rooneyval is.

"Az a fajta srác vagyok, aki a lehetõ legtöbb emberrel megpróbál jó kapcsolatban lenni és mindenkivel barátságosan viselkedni. Úgy hiszem, Wayne Rooneyval egy jó kapcsolatot építek - a pályán és azon kívül is."

Chicharito azt is elárulta, testvére miatt formált 'C' jelet gólöröme során.

"A hugomat Ana Silviának hívják, de a beceneve 'C' betûvel kezdõdik. Ezért formáztam azt. Neki akartam ajánlani azt a gólt, mert nagyon fontos része az életemnek."

 


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!