Vidic már várja Rio visszatérését

Rio Ferdinand meglepetésszerû korábbi visszatérése nagy elégedettséggel tölti el társát, Nemanja Vidicet.


Rio Ferdinand folyamatos sérülésektõl szenvedett az elmúlt 12 hónapban, amely okán többek között kénytelen volt kihagyni a nyári dél-afrikai világbajnokságot is. Az angol válogatott csapatkapitánya úgy tûnt, hogy maga mögött hagyta keserves idõszakát, amikor az egyik edzésen egy becsúszást követõen megsérült a térdszalagja közvetlenül a nagy torna elõtt.

 

 

 

 

Olybá tûnt, hogy ezzel a problémájával legalább szeptember végéig a lelátóra kényszerül, azonban Sir Alex Ferguson a játékos váratlan edzésbe állását jelentette be a hétvégén.

 

A hórihorgas védõ állandó társa az elmúlt években Nemanja Vidic volt a védelem tengelyében, aki már nagyon várja, hogy Rio nem túl távoli jövõben visszatérjen a csapatba és újra számolatlan mérkõzésen alkothassák ketten a belsõ védõpárost.

 

"Rio már velünk edz, és nagyon örülök, hogy újra jól érzi magát" - kezdte a szerb bekk a Manutd.com-nak.

 

"Nagyon szerencsétlen volt a sérülésekkel az elmúlt szezonban; remélem jobban alakul majd a jövõje a sérülések terén ebben az idényben, mert nagyon fontos játékosunk."

 

"Elég furcsa, hogy nem kezdhettünk együtt annyi mérkõzésen az elõzõ szezonban, de mindketten sérülésekkel küzdöttünk, amik megakadályozták, hogy állandó játéklehetõséghez jussunk."

 

"Mi már egymás mellett játszunk karöltve legalább 4 vagy 5 éve, és már szinte minden mozdulatát ismerjük a másiknak, tehát nagyon könnyen megértjük egymást, még akkor is, ha már régóta nem volt módunk egyszerre a pályán lenni. Megmutattuk az évek során, hogy nagyszerû a kapcsolatunk, kiváló partnerek vagyunk, de ahhoz, hogy ezt újra elmondhassuk magunkról, ahoz néhány mérkõzésnek el kell telnie, mire újra összerázódunk. Remélhetõleg ez minél elõbb elérkezik."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!