Park fordulóponthoz érkezett

Saját bevallása szerint még nem érte el csúcsformáját, ám Park Ji-Sung bízik benne, a válogatott meccsek után elkapja a fonalat.


 

Annak ellenére, hogy a United veretlenül áll eddig minden sorozatban, Park a Valencia elleni Bajnokok Ligája mérkõzés után elégedetlen volt saját teljesítményével.

 

 

 

 

 

Gondolatait hazatérve is megismételte, de biztos benne, hogy képes lesz javítani formáján és sokkal jobb formában fog visszatérni.

 

Park a dél-koreai válogatott kapitányaként készül a keddi, Japánok elleni barátságos mérkõzésre és a manutd.kr-nek nyilatkozott:

 

„Tudom, nagyon sokan elégedetlenek a mutatott teljesítményem miatt. Ez nem a világbajnokság utáni fáradtság, de talán mentálisan nem álltam készen még az új szezonra.”

 

„Nem aggódom, vannak jobb és rosszabb idõszakok egy játékos pályafutásában, biztos vagyok benne, hogy ezután jobb leszek.”

 

„A japánok elleni meccs az elsõ lépés. Ez a nemzetközi meccsek miatti szünet lehet a fordulópont a teljesítményemet illetõen, biztos vagyok benne, hogy jobb formában térek vissza a Unitedhez.”

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!