U18: Bolton 1-2 United

Felejthetõ elsõ félidõt követõen a második játékrészre stílusos futballra váltva egy nehéz gyõzelmet gyûjtött be a United akadémiája Boltonban.


Charni Ekangamene és Jack Barmby góljai kellettek a gyõzelemhez, bár két perccel a mérkõzés vége elõtt egy kis pánik alakult ki, amikor szépítettek a hazaiak.

Ekangamene a 42. percben egy távoli lövést eresztett meg, mely az alsó sarokban kötött ki. Ez volt az egyetlen említésre méltó momentum az amúgy rossz passzokkal és ladbavesztésekkel átitatott elsõ félidõben.

A szünet után azonban Paul McGuinness fiataljait mintha kicserélték volna. Gyliano Van Velzen hatalmas védésre késztette a boltoni hálóõrt, mielõtt Barmby megduplázta volna a United elõnyt, kihasználva egy védelmi megingást.

A fiatal csatár idén már hetedik gólját szerezte, mely végül döntõnek bizonyult, miután a 88. percben szépítettek a hazaiak.

 A Vörös Ördögök negyedik gyõzelmüket könyvelhették el a szezon során, bár az ünneplést beárnyékolta Joe Rothwell csúnya sérülése.

Academy League
Bolton 1-2 Manchester United

United: Jacob - Love, Blackett, Dalley, McCullough - Ekangamene, Daehli(Byrne 46.), Rudge(Rothwell 46.(Pearson 78.), Van Velzen - Januzaj, Barmby

Gólszerzõ: Iliev 88' illetve Ekangamene 42', Barmby 52'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!