Joyce elégedett a fiatal Vörös Ördögökkel

Warren Joyce, a tartalékok edzõje számos, az elõzõ szezon végén Ifjúsági FA kupát nyerõ játékos fejlõdésével meg van elégedve.


Jess Lingard kimagasló teljesítményt nyújtott az elõzõ fordulóban az Eveton ellen 2-0-ra megnyert tartalék bajnoki mérkõzésen, míg a másik gólszerzõ Will Keane [a képen] is dicséretet érdemel pompásan megszerzett vezetõgóljával. Miután Larnell Cole folyamatosan veszélyt jelentetett az ellenfél védelmére a szélrõl, ezért volt mit dicsérni csütörtökön este az Altrincham Moss Lane-i pályáján.

 

"Azt gondolom, hogy remekül kezdtük a mérkõzést, jól járattuk körbe a labdát, gyorsan áttudtuk verekedni magunkat a védelmükön, és számos lehetõséget alakítottunk ki" - kezdte Joyce a MUTV-nek.

 

 

"Will [Keane] egy nagyon tehetséges játékos, aki szerintem nagyon keményen dolgozott a csapatért, és nagyon megérdemelte a gólját, amelyet egy nagyon kidolgozott akció elõzött meg. Mellette Jesse is megérdemelte hogy gólt szerezzen, egy újabb parádés teljesítményt láthattunk tõle."

 

"Jesse és Larnell [Cole] okos futballisták, az akadémiánkon nevelkedtek, és nagyon keményen kellett dolgozniuk azért, hogy odáig jussanak, ahol ma tartanak. Mindketten nagyon eszesek, temperamentumosok, emellett pedig igazi atléták. Nagyon jól teljesítenek."

 

Most egy kis szünet következik a tartalékok számára, ugyanis a jövõ heti Newcastle United elleni mérkõzést elhalasztották.

 

"Túl sok játékosunknak van kötelezettsége hazája válogatottjánál" - tette hozzá.

 

"Szinte mindenki kapott behívót valamilyen szintû válogatottba, de az egyébként nagyon jó a fiúknak, hogy megízlelhetik egy kicsit a nemzetközi futball ízét."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!