Kuszczak: Rabszolga lettem

Tomasz Kuszczak arra panaszkodott, ahogyan a Manchester Unitednél bánnak vele.


A lengyel kapus immár csak a negyedik számú kapusa a manchesteri csapatnak, hiszen Ben Amos, David de Gea és Anders Lindegaard is megelõzik õt.

"Korábban már beszéltem Sir Alex-szel" - mondta Kuszczak. "Kértem, hadd hagyhassam el a klubot a januári átigazolási idõszak elõtt. Mondtam neki, szeretnék visszatérni a válogatottban, mert nyakunkon a Euro 2012, de úgy tûnik, nem érdekelte ez. Két héttel késõbb jött egy két hónapos kölcsön lehetõség a Leedsnél. A klub ezt blokkolta, pedig halvány reménysugár volt ez nekem. Ezzel emlékeztethettem volna a lengyel kapitányt, hogy én is itt vagyok."

 


 "Szándékosan csinálják ezt? Szomorú vagyok, hogy így viselkednek. Rabszolga lettem Manchesterben. Csalódott vagyok, de nem akarom rágalmazni vagy kritizálni Fergusont, mert ez nem az én stílusom. Tiszteletben tartom õt, mert számomra egy nagyszerû menedzser õ, de remélem januárban elenged."

Kuszczak ebben a szezonban még nem szerepelt az elsõ csapatban, rajta kívül mindegyik kapus pályára léphetett már a felnõtt csapatban.

A United nem kívánt reagálni erre.

 


guardian.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!