Kölcsönlesen 40. hét

Lehet, hogy néhány kölcsönben lévõ Vörös Ördög most szusszanhat a válogatott mérkõzések miatti szünetben, azonban az alsóbb osztályokban egy pillanatra sem áll meg a futball gépezete.


Nicky Ajose (a képen) gólt szerzett elsõ kezdõként lejátszott mérkõzésén a Bury színeiben, amikor a negyedosztályú klub legyõzte a bajnokságban az Accrington Stanley együttesét a Gigg Lanen. A tehetséges csatár kimagasló formában segíti újdonsült csapatát, ugyanis az 56. percben szerzett gyõztesgólja elõtt az elsõ gólnál góltpasszt adott Ryan Lowenak. Egy hónapos kölcsönszerzõdésébõl Ajosenak már csak két hete van szülõvárosának klubjában.

 

Ugyanebben az osztályban Oliver Gill 2-0-s gyõzelemhez segítette a Bradfordot, akik a Barnetet gyõzték le, amely a klub elsõ mérkõzése volt augusztus óta. A Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, David Gill fia remekül helyt állt a védelemben, ugyanis a gyõzelem mellett kapott gól nélkül is sikerült lehozniuk a mérkõzést, amellyel elmozdultak a kiesõzónából. Wes Brown öccse, Reece Brown ugyanebben a csapatban nem jutott lehetõséghez, és a kispadra se fért oda. 

 

James Chester és Oliver Norwood segített abban, hogy a Carlisle United a harmadosztály második helyére küzdje fel magát, miután 1-0-s gyõzelmet arattak a Notts County felett a Brunton Parkban. Mindkét játékos megtartotta helyét a kezdõcsapatban, ahol Chester remekül teljesítve végig játszotta a mérkõzést, míg Norwood az 54. percig irányított a középpályán.

 

Scott Wootton se tudott segíteni a Trammer Roversen, akik 2-0-s vereséget szenvedett Southampton ellen. A Les Perry kiesésre esélyes együttesében második mérkõzését játszó Wootton éppen a Trammer akadémiájáról igazolt 2004-ben Manchesterbe, most egy hónapig erõsíti majd egykori klubját.

 

Nem kapott játéklehetõséget a United fiatal ír kapusa, Conor Devlin, aki így nem tudott a Hartlepool United segítségére lenni a Peterborough ellen elszenvedett 2-0-s vereség alkalmával. Ugyanígy járt Cameron Stewart, aki a Yeovin Town menedzserétõl, Terry Skivertontól nem kapott lehetõséget a Rochdale felettt aratott 1-0-s gyõzelem alkalával.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!